Voor 16:00 besteld is gegarandeerd morgen in huis

Over Ons

Vandaag besteld
= morgen in huis

Wij gebruiken alleen 100% echte rozen

all onze producten worden zorgvuldig handgemaakt

Onze rozen zijn van de beste kwaliteit

Saint Blue Roses

Saint Bleu Roses, opgericht in 2017. Sinds het begin hebben we ons gefocust op het maken van best-in-class geconserveerde rozenproducten door materialen van de hoogste kwaliteit en vakmanschap te gebruiken om een product te leveren dat door iedereen zal worden bewonderd.

Onze ondernemersvisie was erop gericht om van Saint Blue Roses een cadeau- en decoratiemerk te maken dat duurzamer is dan wat traditionele bloemisten kunnen bieden, terwijl het toch de versheid van natuurlijke rozen biedt. We hebben meerdere jaren gezocht naar de beste rozen over de hele wereld voordat we de eerste collectie voor Saint Blue Roses kochten en ontwikkelden. 

Long Life Rozen

Onze rozen worden zorgvuldig in volle knop geselecteerd en uniform gesneden. Vervolgens ondergaan ze een natuurlijk proces waarbij de bloemen worden ondergedompeld in een mix van plantaardige formule en conserverende substantie. Dit resulteert in werkelijk spectaculaire en bijzondere luxerozen die geen water nodig hebben en die tot wel 3 jaar lang mooi en fris blijven.

De rozen worden vervolgens naar Den Haag gevlogen om zorgvuldig met de hand te worden geassembleerd tot onze producten en rozengeschenkdozen. Al onze roze producten zijn handgemaakt door ambachtslieden. 

Door ons innovatieve karakter en de introductie van zoveel artikelen die gewaardeerd worden om hun functionaliteit, heeft ons luxe rozenbedrijf in zeer korte tijd een snelle groei doorgemaakt. 

“We houden ervan elegante ontwerpen te maken die voor meerdere doeleinden kunnen worden gebruikt. Het is echt belangrijk in het dagelijks leven om omringd te zijn door een prachtig decor dat elke ruimte tot een adembenemende omgeving zal verheffen. Ik hou van waar je woont.”